Yachtcharter Friesland

U wilt een vakantie op het water? De Brekken is al meer dan 25 jaar een yachtcharter in Friesland. Varen in de openlucht, maar dan het liefst in eigen land. Met familie of vrienden wellicht. Waar kunt u beter het water trotseren dan in Friesland? Met al haar prachtige meren en vaarroutes, mooie steden en dorpen.

Wat u nu nog nodig heeft is een yachtcharter in Friesland. Maar niet zomaar een yachtcharter in Friesland. U wilt verzekerd zijn van een mooie en moderne boot die van alle gemakken voorzien is. U wilt de keuze hebben. En u wilt een thuishaven die als start en einde van uw trip of vakantie voorziet in gemak en luxe... Dan bent u bij Yachtcharter De Brekken in Friesland aan het juiste adres!

Geen ervaring, geen vaarbewijs? Geen probleem bij dé Yachtcharter van Friesland!

Geen probleem. Onze motorboten zijn ook geschikt om bevaren te worden door mensen zonder vaarbewijs. U dient zich aan de vaarregels te houden, dat is logisch. U krijgt uitgebreide instructie voorafgaand aan uw vertrek. En het boordboek biedt alle duidelijkheid. Ook als u nog nooit gevaren hebt: klim aan boord. U krijgt een uitgebreide uitleg van het schip en regels en knopen. daarna gaan de trossen los en gaan we proefvaren. 

De brekken is de optimale yachtcharter in Friesland! Geweldige motorboten, uitstekende service, en perfecte uitvalsbasis. Alles om uw vaarvakantie een geweldig succes te laten zijn.

Een gerenommeerde yachtcharter in Friesland

Yachtcharter de Brekken heeft als gerenommeerde yachtcharter in Friesland het voordeel van een centraal gelegen thuishaven, in Lemmer nabij Sneek. De Brekken is daarmee een yachtcharter in Friesland die zeer centraal ligt ten opzichte van de 30 Friese meren maar ook het ijsselmeer en overijssel. Onze Aquanautvloot is 9.50 tot 13.00 mtr lang envoor  2 tot en met 8 personen. Benieuwd naar onze vloot? Kijk dan snel eens op onze site. Van professionaliteit en kwaliteit bent u verzekerd. Met een ruime traditie, vele tevreden klanten en ons HISWA keurmerk weet u dat De Drekken een goede Yachtcharter in Friesland is.

We hopen dat bovenstaande informatie uw eventuele vragen heeft beantwoord en dat u enthousiast bent geworden om voor het eerst op vaarvakantie te gaan. Heeft u andere vragen of wilt u graag een jacht huren, mailt u ons via info@brekken.nl of vult u ons formulier in. 

Meer informatie over Yachtcharter de Brekken in Lemmer?

Wij staan u graag persoonlijk te woord. Bel gerust met +315 145 621 15. U kunt ons elke dag bereiken van 09:00 tot 17:00 en zondags van 11:00 tot 17:00 (15 mrt t/m 15 nov)