Een motorjacht huren bij De Brekken

Bij Yachtcharter de Brekken uit Lemmer bent u aan het goede adres om een motorjacht te huren. Komt u bij ons een motorjacht huren? Dan is dat de basis voor een onvergetelijke vaarvakantie in Friesland. Ook is Lemmer het uitgangspunt voor een vaarvakantie richting het IJsselmeer of Overijssel.

Bekijk het vlootoverzicht

De service en zekerheid die u heeft bij een motorjacht huren

U bent niet de eerste die bij ons een motorjacht komt huren, wij doen dit al meer dan 25 jaar. De motorjachten die wij verhuren doen vrijwillig mee aan het project veilig huren, dus de kwaliteit is gewaarborgt. Alle afspraken over de motorjacht huren bevestigen we op een Hiswa contract. Hierdoor staat alles wat van toepassing is bij het huren van een motorjacht duidelijk op papier.

Bekijk de vrije wekenlijst

Verschillende soorten motorjachten te huur

U kunt bij ons een motorjacht huren waarbij u keuze heeft uit verschillende type werfgeboude Aquanaut motorjachten, van 4 tot 8 persoons. De lengte van de motorjachten varieren van 9,50 tot 13.00 meter. De motorjachten die u bij ons kunt huren staan in een folder, welke wij u graag van te voren toesturen. Natuurlijk staat het ook op onze website. Mocht u bij ons een motorjacht willen huren, dan vernemen wij dit graag.

Contact met de Brekken in Lemmer, Friesland.

Vult u liever een snel formuliertje in? Dan kan dat uiteraard ook. WIj nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.