Motorjacht huren bij De Brekken in Friesland

Een motorjacht huren bij De Brekken en genieten van het prachtige Friesland. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u een heerlijk een weekend, midweek of nog een langere vakantie op het water verzorgen. Het is van groot belang dat u zonder problemen op onze motorjachten kunt varen. Daarom maken wij binnen één uur van u een echte kapitein. Yachtcharter De Brekken uit Friesland maakt dit mogelijk door luxe motorjachten te verhuren. Door onze centrale locatie in Lemmer bent u zomaar op het IJsselmeer of op het Friese en Overijsselse merengebied. Deze wateren zijn zeker het varen waard. Op uw gehuurde motorjacht vaart u langs prachtige landschappen en natuurlijk vele bezienswaardigheden in Friesland.

Een ruime vloot motorjachten te huur in Friesland

U kunt bij ons verschillende type werfgeboude Aquanaut motorjachten huren gebouwd in Sneek, Friesland. Van 4 tot 8 personen. De lengte van een motorjacht variert van 9,50 tot 13.00 meter. Uw motorjacht ligt in een ruime ligplaats met steigers die makkelijk te bereiken zijn. Het is toegestaan om dichtbij uw gehurude motorjacht te komen met uw auto. Geen gezeul met koffers, want onze bagagewagen brengt uw koffers naar uw motorjacht. Behalve het comfort die wij u aanbieden, hebben wij ook veel faciliteiten op onze jachthaven in Friesland. an minigolf en speeltoestellen tot wasserette en café/restaurant. Maar bovenal hebben wij een gezellige vakantiesfeer in een groene en rustige omgeving. Alles voor de ultieme vaarvakantie in Friesland is aanwezig.

Het project veilig huren

U bent niet de eerste die bij ons een motorjacht komt huren en Friesland verkent, wij doen dit al meer dan 25 jaar. De motorjachten die wij verhuren doen vrijwillig mee aan het project veilig huren, dus de kwaliteit is gewaarborgt. Alle afspraken omtrent het huren van de motorjacht bevestigen we op een Hiswa contract. Hierdoor staat alles duidelijk op papier. Op uw tijdelijke motorjacht voelt u zich ongetwijfeld meteen thuis. Alles voor een ontspannen verblijf op uw gehuurde motorjacht in Friesland is aan boord. Een complete keuken, toilet, douche, radio CD-speler en zelfs verwarming. Een boegschroef is ook standaard op onze motorjachten, deze maakt het afvaren en aanleggen voor u gemakkelijk.