Motorboot huren bij De Brekken

Een motorboot huren bij De Brekken betekent dat u zonder vaarbewijs kapitein kunt worden van een van onze aquanaut motorboten. Een motorboot huren is veel gunstiger dan het kopen van een motorboot. U hoeft zelf niets te regelen bij het huren van een motorboot : alleen 1 of 2 keer per jaar uw vakantie bij ons boeken en verder geen zorgen zoals onderhoud en winterstalling. Dus een vaarvakantie bij de Brekken biedt u wél de lusten, maar niet de lasten van een eigen boot.

Bekijk het vlootoverzicht

Tips voor bij het huren van een motorboot

Omdat wij al tientallen jaren motorboot verhuur verzorgen, adviseren wij u met onderstaande punten rekening te houden. Ook als u elders een motorboot huren gaat. Zorg dat u een motorboot huurt bij een HISWA verhuurbedrijf. De HISWA bedrijven hanteren duidelijke en ook door de consumentenbond en ANWB goedgekeurde huurcontracten voor motorboten. Tevens is het aan te raden zaken te doen met een bedrijf dat meedoet aan het vrijwillige veilig huren project, zodat u zeker weet dat het een gecertificeerd veilig schip is.
 
Varen op Motorboot zonder vaarbewijs
Heeft u geen vaarbewijs? Zelfs dan kunt u ook bij ons terecht om een motorboot te huren. Voor onze boten heeft u wettelijk geen vaarbewijs nodig. Wel krijgt u bij ons altijd instructie over het schip. Voor de minder geoefende kapiteins gaan we een uitgebreide proefvaart maken. Wij gaan hiermee door tot u, maar ook wij, een goed gevoel hebben om u alleen op pad te laten met uw gehuurde motorboot.

Eigen risico? Schade?
Onze motorboten zijn allrisk verzekerd, met een stukje eigen risico. Dit eigen risico moet u borg staan en betaalt u voor vertrek. In 99,9% van de gevallen is er geen schade en krijgt u bij terugkeer uw borg terug. Via een verzekering die u via Unigarant kunt afsluiten, kunt u dit stukje risico zelfs verzekeren bij het huren van een motorboot. Vraag gerust naar de voorwaarden.

Prijzen vergelijken? Extra kosten?
Prijzen vergelijken is altijd moeilijk. Bij ons krijgt u een werfgebouwd schip, wat compleet is ingericht. Bij alle schepen is het beddengoed inbegrepen. U krijgt een goede instructie en zelfs een vaarinstructie. Bij een aaneensluitende huurperiode langer dan 1 week krijgt u korting op de tweede week. Wij hebben een spaarsysteem om trouwe klanten te belonen. Ook de eindschoonmaak zit in de prijs inbegrepen. Deze wordt wel berekend (€ 40,00) als u uw hond meeneemt, omdat er dan extra goed schoongemaakt dient te worden. Voor de overnachting in een jachthaven betaalt u tussen de € 10,00 en € 15,00 per nacht. Onderweg komt u beweegbare bruggen tegen. Bij een deel van deze bruggen moet u tol betalen van gemiddeld € 1,50 per doorvaart als u deze wilt passeren met uw gehuurde motorboot.

Voordelen motorboot verhuur bij Yachtcharter de Brekken

- Geen vaarbewijs noodzakelijk
- Motorboot huren tegen lage kosten
- De prijzen zijn all-in
- Jaren lange ervaring op het gebied van motorboot verhuur
- De Brekken beschikt over een goede uitgangshaven  

We hopen dat bovenstaande informatie uw eventuele vragen heeft beantwoord en dat u enthousiast bent geworden om voor het eerst op vaarvakantie te gaan.

Heeft u andere vragen of wilt u graag een jacht huren, mailt u ons via info@brekken.nl of vult u ons formulier in.