Een motorboot huren, varen in Friesland en het IJsselmeer

Yachtcharter de Brekken uit Lemmer is het goede adres om een motorboot te huren om in Friesland. Komt u bij ons een motorboot huren om Friesland te verkennen dan is dat de basis voor een onvergetelijke vaarvakantie. Ook is Lemmer het uitgangspunt voor een vaarvakantie richting het IJsselmeer of Overijssel.

Welke motorboten u kunt huren in de gewenste periode?

Komt u bij ons een motorboot huren, dan zijn wij u graag van dienst. Al meer dan 25 jaar kunt u bij ons terecht voor het huren van een motorboot in Friesland. U bent bij ons in vertrouwde handen, de motorboten die wij verhuren doen vrijwillig mee aan het project veilig huren, dus de kwaliteit is gewaarborgd. Alle afspraken bevestigen we op een Hiswa contract, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Hierdoor staat alles duidelijk op papier. De motorboten die u bij ons kunt huren, worden in Friesland gebouwd.

Welke motorboten kunt u allemaal huren?

Een motorboot huren bij De Brekken levert u legio mogelijkheden op. U kunt kiezen uit verschillende typen werfgeboude Aquanaut motorboten. Deze motorboten zijn in Friesland gebouwd. De capaciteit zijn van 4 tot 8 persoons. De lengte van de motorboten varieren van 9,50 tot 13.00 meter. Alle mogelijkheden van Yachtcharter de Brekken staan in een folder, welke wij u graag toesturen als u daarin geïnteresseerd bent. Mocht u bij ons een motorboot willen huren om Fiesland te verkennen, dan vernemen wij dit graag.

We hopen dat bovenstaande informatie uw eventuele vragen heeft beantwoord en dat u enthousiast bent geworden om een motorboot te huren voor een onvergetelijke vaarvakantie in Friesland. Heeft u andere vragen of wilt u graag een motorboot huren, mailt u ons via info@brekken.nl of vult u ons formulier

Bekijk het vlootoverzicht 

Meer informatie over Yachtcharter de Brekken in Lemmer?

Wij staan u graag persoonlijk te woord. Bel gerust met +315 145 621 15. U kunt ons elke dag bereiken van 09:00 tot 17:00 en zondags van 11:00 tot 17:00 (15 mrt t/m 15 nov)