Jacht huren bij De Brekken

Bij Yachtcharter de Brekken uit Lemmer in Friesland kunt u een jacht huren. Komt u bij ons een luxe jacht huren, dan is dat de basis voor een onvergetelijke vaarvakantie in Friesland. Ook is Lemmer naast Friesland het uitgangspunt voor een vaarvakantie richting het IJsselmeer of Overijssel.

Bekijk het vlootoverzicht 

Jacht huren met hoge service en zekerheid

U bent niet de eerste die bij ons een jacht komt huren, wij verhuren al meer dan 25 jaar goed onderhouden jachten. De jachten die wij verhuren doen vrijwillig mee aan het project veilig huren, dus de kwaliteit van een jacht die u huurt is gewaarborgd. Alle afspraken omtrent het huren van een jacht bevestigen we op een Hiswa contract. Hierdoor staan alle afspraken duidelijk op papier.

Verschillende jachten te huur

U kunt bij ons verschillende type werfgeboude Aquanaut jachten huren. U kunt bijvoorbeeld een 4 persoons jacht huren. Een 8 persoons jacht huren is behoort ook tot de mogelijkheden. De lengte van de jachten die u kunt huren varieren van 9,50 tot 13.00 meter. Alle jachten die u bij ons kunt huren staan in een folder, welke wij u graag toesturen. Mocht u bij ons een eigen jacht willen huren, dan vernemen wij dit graag.

We hopen dat bovenstaande informatie uw eventuele vragen hebben beantwoord en dat u enthousiast bent geworden om voor het eerst een jacht te huren voor een onvergetelijke vakantie. Heeft u andere vragen of wilt u graag een jacht huren, mailt u ons via info@brekken.nl of vult u ons formulier in.

Meer informatie over Yachtcharter de Brekken in Lemmer?

Wij staan u graag persoonlijk te woord. Bel gerust met +315 145 621 15. U kunt ons elke dag bereiken van 09:00 tot 17:00 en zondags van 11:00 tot 17:00 (15 mrt t/m 15 nov)