Jacht huren bij De Brekken

U wilt varen op een luxe gehuurde jacht en genieten van het prachtige Friesland. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u een heerlijk een weekend, midweek of nog een langere vakantie op het water verzorgen. Het is van groot belang dat u zonder problemen kunt varen op uw gehuurde jacht. Daarom maken wij binnen één uur van u een echte kapitein. Yachtcharter De Brekken uit Lemmer maakt dit mogelijk door luxe jachten te verhuren. Door onze centrale locatie bent u zomaar op het IJsselmeer of op het Friese en Overijsselse merengebied. Deze wateren zijn zeker het varen waard. U vaart langs prachtige landschappen en natuurlijk vele bezienswaardigheden.

Diverse luxe jachten te huur in Friesland

U kunt bij ons verschillende type werfgeboude Aquanaut jachten huren gebouwd in Sneek . Van 4 tot 8 personen. De lengte van de jachten varieren van 9,50 tot 13.00 meter. Uw jacht ligt in een ruime ligplaats met steigers die makkelijk te bereiken zijn. Het is toegestaan om dichtbij de jacht te komen met uw auto. Geen gezeul met koffers, want onze bagagewagen brengt uw koffers naar uw de jacht. Behalve het comfort dat wij u aanbieden, hebben wij ook veel faciliteiten op onze jachthaven. Alles voor de ultieme vaarvakantie is aanwezig. Van minigolf en speeltoestellen tot wasserette en café/restaurant. Maar bovenal hebben wij een gezellige vakantiesfeer in een groene en rustige omgeving, en dat tegen aantrekkelijke prijzen.

Een veilige keus!

Als u een jacht huren wilt in Friesland, dan bent u niet de eerste die bij ons terecht komt. Wij doen dit al meer dan 25 jaar. De jachten die wij verhuren doen vrijwillig mee aan het project veilig huren, dus de kwaliteit is gewaarborgt. Alle afspraken omtrent de verhuur bevestigen we op een Hiswa contract. Hierdoor staat alles duidelijk op papier. Op uw tijdelijke jacht voelt u zich ongetwijfeld meteen thuis. Alles voor een ontspannen verblijf is aan boord. Een complete keuken, toilet, douche, radio CD-speler en zelfs verwarming. Een boegschroef is ook standaard op onze jachten, deze maakt het afvaren en aanleggen voor u gemakkelijk.