De Brekken: Hét caravanpark van Lemmer, Friesland 

De vlag met de eend wijst u de weg naar een uitstekende gastvrijheid en ontspanning voor het hele gezin. Watersportcentrum De Brekken in Lemmer, Zuidwest Friesland, biedt afwisselende ontspanningsmogelijkheden. Ons park en de waterrijke omgeving zijn een eldorado voor ontspanningszoekers, watersporters en sportvissers. Iedere vakantieganger komt bij ons aan zijn trekken. De één vist graag vanuit zijn luie stoel en geniet van het zacht kabbelende water en het rustgevende getjilp van de vogels, de ander doorklieft met zijn zeilboot de Groote Brekken of het IJsselmeer.

Door zijn unieke structuur, gevormd door bevaarbare waterwegen en lanen, is dit park tot één van de mooiste in Nederland geworden. Er staan 600 mobiele koopbungalows op huurgrond met recht van opstal zodat de eigendomssituatie goed geregeld is. Voor uitgebreide info hieromtrent klik hier. Allen met een ligplaats voor de boot aan de tuinzijde.    

U kunt genieten van de luxe van een tuin aan het water met een eigen ligplaats direct voor de deur. Stelt u zich eens voor; de hengel uitgooien vanuit uw eigen tuin, lekker zonnen op het terras, met uw eigen jacht snel op het meer en alle gemakken en faciliteiten van DE BREKKEN binnen handbereik. U kunt het met recht een watersportparadijs noemen. Stelt u zich op de hoogte van de vele mogelijkheden die ons caravanpark u biedt.

Voorzieningen van het Caravanpark de Brekken

De aanvullende voorzieningen, zoals hieronder beschreven, zijn gegroepeerd in en om het centrumgebouw:

receptie toilet- en douchegebouw jachthaven
restaurant was- en droogmachines technische watersportservice
café-bar kinderspeelplaats(en) jachtverhuur
supermarkt minigolfbaan parkeergelegenheid

Vaste bewoning, al dan niet tijdelijk, is bij ons nooit toegestaan. Ook niet bij een verbouwing thuis of n.a.v. "persoonlijke omstandigheden".

Meer informatie over ons caravanpark in Lemmer?

Wij staan u graag persoonlijk te woord. Bel gerust met +315 145 621 15. U kunt ons elke dag bereiken van 09:00 tot 17:00 en zondags van 11:00 tot 17:00 (15 mrt t/m 15 nov)